0723 283 779

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coşul meu

0
Categorii

Certificat si Garantie Bijuterii

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului nostru online sunt însoțite de certificate de garanție,

Aceasta atestă autenticitatea și calitatea acestora. Magazinul nostru online oferă garanție 30 de zile pentru bijuterii din argint, aur și celelalte accesorii.

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de la Bijuteria DAsiNU sunt intocmite in conformitate cu legile in vigoare.

Toate produsele sunt insemnate cu marca de garanție proprie AG04, insemn inregistrat la ANPC, titlul aliajului din aur 585 (14k) si titlul argintului 925.

Argintul 925 are in compozitie 92,5% iar restul sunt aliaje. Aurul de 14k are in compoziție 58,5% aur pur și 41,5% alte metale diferențele de aspect nefiind evidente.

Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de Bijuteria DAsiNU sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Costurile transportului pentru produsele trimise (tur-retur) vor fi suportate de client. Expedierea acestora in vederea soluționării garanției se va realiza prin intermediul aceluiași curier.

Pe parcursul garantiei, produsele achizitionate beneficiaza reparatie gratuita sau înlocuire, NUMAI în conditiile respectarii regulilor de purtare si întretinere, prevazute in regulile de purtare si intretinere. Reguli de purtare si intretinere a bijuteriilor :

1. Bijuteriile nu trebuie sa intre în contact cu diverse substante chimice(detergenti, solventi) si nu trebuie folosite la spalatul vaselor, hainelor etc.

2. Puneti-va bijuteriile numai dupa ce v-ati facut toaleta corporala si v-ati imbracat, deoarece pot fi deteriorate de reactii chimice datorate parfumului, cremelor de corp sau altor produse de întretinere. Nu uitati, nu dati cu parfum pe bijuterie!

3. Nu purtati produsele in timpul somnului, sau cand faceti efort fizic. 

4. Apa sarata poate afecta forma si aspectul pietre naturale, semipretioase sau sintetice (nu trebuie purtate in mare si ape sulfuroase sau sarate).

Depozitati bijuteriile corespunzator, preferabil in cutii inchise, in locuri uscate.

Serviciile de reparație sunt disponibile la sediul Bijuteria DAsiNU, strada Domnita Balsa nr. 13, Pitești. Soluționarea garanției se va efectua in termen de maxim 30 zile. In acest interval de timp departamentul tehnnic Bijuteria DAsiNU poate fi contactat telefonic la numărul 0721/623027.