0723 283 779

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coşul meu

0
Categorii

Cum cumpar?

Cum cumpar?

 1. va creati un cont pe bijuterie-online.ro si achizitionati bijuteriile.

Adaugati in cos produsele care doriti sa le achizitionati, apoi apasati butonul "Continuati spre finalizarea comenzii " . Aici va trebui sa alegeti:

- finalizare comanda ca vizitator neînregistrat (avem nevoie de informatiile necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra - datele tale);

-  inregistrare/Deja înregistrat? (va inregistrati pentru a finaliza comanda, sau daca aveti deja cont va introduceti user si parola).

   O comanda este incheiata cu succes cand va este trimisa prin e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra . Apoi veti primi un e-mail unde bijuterie-online.ro va anunta ca produsul a fost expediat.

2. comanda telefonica la numerele: 0721623027 sau 0753780117.

3. comanda direct prin e-mail: info@bijuterie-online.ro (numele produsului,codul/codurile, numele dvs, adresa de livrare).

 

Cum platesc?

1. plata la livrare prin posta romana: achitati atunci cand ridicati produsele; 

2. plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro;

3. transfer bancar: trimiteti e-mail la info@bijuterie-online.ro (numele produsului/produselor si codul/codurile, numele dvs si adresa de livrare).

 

Livrarea?

Livrarea se face prin posta romana. Coletul va ajunge la dvs in 2 zile lucratoare de la data expedierii sale de catre noi.

Daca achizitionati bijuterii din aur livrarea se face prin Fun Courier. Coletul va ajunge in maxim 24 ore de la data expedierii sale de catre noi. 

Daca ati efectuat comanda pana in ora 12 livrarea se va efectua in aceeasi zi(daca este lucratoare). In caz contrar aceasta se va efectua in urmatoarea zi lucratoare.