0723 283 779

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coşul meu

0
Categorii

Despre DAsiNU

DAsiNU este un magazin online care are ca activitate comerţul de bijuterii din argint, bijuterii din aur, bijuterii handmade din sticla de Murano, ceasuri, icoane din argint, bijuterii din oţel inoxidabil, bijuterii la moda, cadouri. În prezent,DAsiNUeste un magazin de referinta specializat in vanzari online. Cu mai mult de 20 de ani de experienta in sectorul de bijuterii şi cinci ani dezvoltare continuă pe internet.

DAsiNUs-a transformat intr-un magazin online recunoscut pentru eleganta si rafinamentul bijuteriilor.

Modelele noastre exclusiviste de bijuterii din argint, bijuterii din aur, bijuterii handmade din sticla de Murano, ceasuri, icoane din argint, bijuterii din oţel inoxidabil, bijuterii la moda, cadouri, create de designeri diferiti din toate colutrile lumii fac unice colecţiile noastre.
Detinem o gama variata de bijuterii, în termeni de stil, forme, materiale si culori. De asemenea, colaboram cu fabrici din Italia,Thailanda, Hong Kong, India, Coreea, Indonezia, China, Cehia si Mexic.Ca urmare oferim o inovare continuă în colecţiile noastre, în urma celor mai recente tendinţe in moda şi in functie de sezon, satisfacand astfel cererea consumatorilor.

Suntem constienti că preţurile sunt un factor important atunci când vine vorba de vânzări, din cauza situaţiei globale actuale, comercializam o gama de bijuterii ieftine, fără a sacrifica calitatea bijuteriei. Acesta este modul în care vom găsi echilibrul între preţ şi calitate.

Toate produsele noastre sunt disponibile în stoc şi gata pentru livrare imediata. Noi oferim transport gratuit prin posta romana si 5% discount pentru fiecare vizitator care se logheaza la newsletter.

Datorită dezvoltării de software şi acces uşor la tehnologia informaţieiDAsiNUa ales internetul ca mijloc de vânzări. Departamentul nostru de IT, se ocupă de actualizarea şi îmbunătăţirea sistemului de programare, în scopul de a se asigura ca plasarea comenziilor laDAsiNUse face foarte simplu. Va aratam stocul nostru şi actualizarea bijuteriilor, în timp real, plasarea comenzilor la orice ora din zi si din orice parte a ţarii sau chiar a lumii, cu un sistem de comunicare automat si rapid.Noi credem că, odată cu dezvoltarea de noi tehnologii şi punerea în aplicare a ideilor noastre, o stransa legatura între tehnologie şi bijuterii se poate realiza usor. Facem toate acestea pentru a atinge un obiectiv unic, creşterea vânzărilor în beneficiul clientilor nostrii, iar prin acest fapt ne vom simţi cu adevărat mulţumiti.

Cristea Olivian (ManagerDAsiNU)

Iti multumim ca ai ales sa cumperi de la noi si te mai asteptam !

www.bijuterie-online.roapartine lui SC DA si NU SRL, CUI: R0 140802, cu sediul in Pitesti, Strada Traian, nr 24 , Firma este inregistrata la Registrul Comertului Arges sub nr. J03/755/1991.Magazine DAsiNU:


Oras Locatie Adresa Telefon Site
Pitesti EuroMall Calea Bucuresti, nr. 36, judetul Arges 0721623027
bijuterie-online.ro
Pitesti Centru Str. Domnita Balasa, nr 13, judetul Arges 0721623027
bijuterie-nline.ro
Pitesti Centru Str. Victoriei, nr 26, judetul Arges 0721623027
bijuterie-online.ro
Pitesti Complex Romarta Str. Victoriei, 89 A, judetul Arges 0721623027 bijuterie-online.ro
Pitesti Complex Trivale Str. Victoriei Nr. 12, judetul Arges 0721623027
bijuterie-online.ro
Pitesti Centru Str. Domnita Balasa, nr 13, judetul Arges 0721623027
bijuterie-online.ro
Pitesti Complex Fortuna Str. Vasile Milea 0721623027
bijuterie-online.ro


Calea Bucuresti, nr. 36, judetul Arges

Str. Domnita Balasa, nr 13, judetul Arges

Str. Victoriei, nr 26, judetul Arges

Str. Victoriei, bloc 89 A, judetul Arges

Str. Victoriei Nr. 12, judetul Arges

Str. Domnita Balasa, nr 13, judetul Arges

Str. Vasile Milea